26.03.2019., Otvoreno predavanje: Partnerstvo i roditeljstvo, Laslo Pinter

/26.03.2019., Otvoreno predavanje: Partnerstvo i roditeljstvo, Laslo Pinter

26.03.2019., Otvoreno predavanje: Partnerstvo i roditeljstvo, Laslo Pinter

OTVORENO PREDAVANJE: PARTNERSTVO I RODITELJSTVO
utorak, 26.3.2019.
18.00 – 19.30 sati
Knjižnica Knežija, Albaharijeva 7, Zagreb

Predavač: Laslo Pinter, integrativni tjelesno-orijentirani terapeut

 

Pozivamo vas na četvrto u nizu predavanja koje je proizašlo iz suradnje udruge “Mame s Trešnjevke” i programa “Svjesno roditeljstvo”.

 

Odnos kakav roditelji imaju jedno s drugim, dijete iskustveno upija u sebe kao primjer, odnosno “nesvjesni uzorak” koji će ponijeti u svoj život i koji će značajno utjecati na njegove odnose s drugim ljudima.

Većina parova ima jedan konflikt koji se ponavlja i provlači kroz odnos kao problematika koju par treba s vremenom postepeno razumjeti i razriješiti.

Izuzetno je važno uložiti iskren interes i trud za razumijevanje partnera/ice i pronalaženje konstruktivne komunikacije i sklada u partnerstvu. Takav trud pozitivno utječe kako na povezanost unutar samog para tako i na emocionalni razvoj njihove djece.

Na ovom predavanju bavit ćemo se načinom na koji  možete osvijestiti vlastitu unutarnju psihodinamiku, kako možete vlastitu samoosviještenost unijeti u komunikaciju s partnerom te tako poboljšati partnerski odnos u onim područjima gdje ga oštećuju nesvjesni, sjenoviti dijelovi osobnosti vas i vašeg partnera.

Važno je naglasiti da ovako građeno svjesno partnerstvo može imati ogroman pozitivni utjecaj na emocionalno sazrijevanje vaše djece.

 

Predavanje je besplatno i nije potrebna prijava.

 

Laslo Pinter je integrativan tjelesno-orijentiran terapeut. Jedan je od osnivača i voditelja Centra za integrativni razvoj gdje predaje u Zagrebu, Splitu i Zadru, te je osnivač i voditelj ICD – Integrative Core Psychodinamics edukacije u Budimpešti. Navedene edukacije primarno se bave osobnim razvojem i integrativni tjelesno- orijentiranim terapeutskim radom. Uz navedeno radi kao integrativni tjelesno orijentirani terapeut u privatnoj praksi. Strast mu je skupiti dobar tim sposobnih ljudi s kojima može stvarati kreativne edukacijske programe koji nadopunjavaju nedostatke klasičnijih edukacijskih sistema. Period djetinjstva je po svojoj prirodi period spontanog, stvaralačkog otvaranja prema životu.

Cilj mu je da kroz edukaciju Svjesno roditeljstvo omogući roditeljima da te kvalitete spontanosti, prirodne inteligencije i kreativnosti podrže kod sebe i vlastite djece.

 

Više o programu Svjesno roditeljstvo pogledajte na: www.svjesno-roditeljstvo.com
O udruzi “Mame s Trešnjevke”: https://www.facebook.com/mamestresnjevke/

 

2019-04-07T11:40:05+00:00