28.9.2019., RIJEKA – OTVORENO INTERAKTIVNO PREDAVANJE: EMOCIJE I STRES U ŠKOLI I VRTIĆU I ŠTO S NJIMA?!?

/28.9.2019., RIJEKA – OTVORENO INTERAKTIVNO PREDAVANJE: EMOCIJE I STRES U ŠKOLI I VRTIĆU I ŠTO S NJIMA?!?

28.9.2019., RIJEKA – OTVORENO INTERAKTIVNO PREDAVANJE: EMOCIJE I STRES U ŠKOLI I VRTIĆU I ŠTO S NJIMA?!?

RIJEKA – OTVORENO INTERAKTIVNO PREDAVANJE: 
EMOCIJE I STRES U ŠKOLI I VRTIĆU I ŠTO S NJIMA?!?

Datum: 28.9.2019.
Vrijeme: 17:00 – 18:00
Lokacija: Češki dom, Ćićarijska 20

Voditelji: Jane Kramar i Helena Hajdin,integrativni tjelesno orijentirani terapeuti

Predavanje je besplatno

 

Dijete može biti izvrsno u matematici, može izvrsno govoriti i tri jezika i imati vrhunske rezultate i ocjene u školi! Ali ako ne može i ne umije i ne zna se nositi sa svojim emocijama, unutrašnjim i vanjskim konfliktima, ako nezna kako izaći na kraj sa stresom i kako razriješiti navedene probleme, svi ti izvrsni rezultati i postignuća u školi i izvan nje, neće mu u životu značiti puno, upravo suprotno!!!

Došao nam je početak još jedne školske godine i s njom nam stižu novi izazovi… Još jedan krug, još jedan životni ciklus za djecu ali i nas. Kako ćemo njome zaploviti, čvrsto stisnutih palčeva u džepovima, nadajući se da će nas nekim čudom nas i naše dijete voditi dobra sreća, kroz bolje i manje bolje trenutke koje čine život. ILI ??? Širom otvorenih očiju, srca, uma i ruku za naše dijete ( i nas same, ne zaboravite da smo mi sami neizostavni dio križaljke)

Pridružite nam se na interaktivnom predavanju EMOCIJE I STRES U ŠKOLI I VRTIĆU I ŠTO S NJIMA? Te istražimo što je stres u dječjoj dobi, te kako pomoći djetetu da se lakše nosi s njime. Koju ulogu imaju EMOCIJE, njihovi ( i naši ) tihi, a nekad i urnebesno glasni saveznici koji putuju s nama htjeli mi to ili ne. Pričati ćemo o važnosti izražavanja vlastitih emocija djece, kako dijete u tome podržati, koja je uloga emocija u socijalnim vještinama, koja cijena izvrsnosti i na koncu  ali ne i manje bitno, poveznica između emocionalne inteligencije i akademskog uspjeha.

Potrebna je prijava zbog ograničenog broja mjesta na svjesno.roditeljstvo.rijeka@gmail.com

 

OTVORENI SU UPISI U PROGRAM SVJESNOG RODITELJSTVA U RIJECI!!!

 

Više o programu,upisima i održavanju možete pogledati na:

http://svjesno-roditeljstvo.com/izvedba-programa/

2019-10-08T22:17:32+00:00