UPISI U PROGRAM SVJESNO RODITELJSTVO

/UPISI U PROGRAM SVJESNO RODITELJSTVO

UPISI U PROGRAM SVJESNO RODITELJSTVO

Krenuli su upisi u program Svjesno roditeljstvo.

Program Svjesno roditeljstvo složen je kao jedinstven spoj teoretskog znanja i iskustvenog rada. Teorijski ćemo prolaziti sve razvojne faze djeteta što nam olakšava razumijevanje specifičnih potreba djeteta u svakoj od faza. U iskustvenom dijelu programa prolazit ćemo vježbe kontakta, povezivanja te otkrivanje vlastitih uvjerenja o roditeljstvu.
Za takav pristup, osim da razumijemo što se u nama i u odnosu s našom djecom događa, potrebno je iskustveno istražiti vlastitu prošlost, način na koji smo odgojeni i otkriti vlastite povrede iz djetinjstva koje naše dijete budi u nama.
Da bismo to kao roditelji uspjeli, potrebno je da osjetimo sebe, svoje kvalitete i ograničenja. Potrebno je da se s njima naučimo nositi zdravo i konstruktivno, a da svoje dijete zaštitimo koliko god je više moguće od mjesta u nama koja su nezrela i povreda koje se možda prenose generacijama.

 

Program Svjesno roditeljstvo koncipiran je kroz deset modula od kojih se svaki modul održava jednom mjesečno. Program započinje u listopadu, a završava u srpnju sljedeće godine. Program je prilagođen roditeljima i zaposlenim osobama kako bi mogle sudjelovati nakon radnih sati.
Program je koncipiran tematski, a svaki sljedeći modul nadovezuje se na prethodni. Za module se nije moguće prijaviti pojedinačno, nego isključivo za cjelokupni program.

 

Za rane prijave do 30.6.2018. ostvarujete 5% popusta na cjelokupan program.
Program se održava u prostoru Centra za integrativni razvoj na adresi Gundulićeva ulica 19/1 u Zagrebu.

 

Termini održavanja programa:

Svaki modul traje 2 dana, a podijeljen je na teorijsko predavanje koje će se održavati srijedama od 19.00 do 20.30 sati te na iskustvenu radionicu koja će se održavati subotama od 9.00 do 13.30 sati.

Točan raspored modula pogledajte ovdje:
http://svjesno-roditeljstvo.com/izvedba-programa/

Detaljnije o modulima pogledajte ovdje:
http://svjesno-roditeljstvo.com/pregled-tema-moduli/

 

UPISI

Upisujete se tako da ispunite prijavnicu
PRIJAVNICA (Word, 0.27 MB)
i pošaljete na e-mail: svjesno.roditeljstvo@gmail.com

Uz prijavnicu uplatite akontaciju za program na dolje naveden račun.

 

Način plaćanja
Akontacije: Prije prvog modula trebate platiti 300 kn po osobi za prvi modul / parovi 250 kn po osobi. Akontacija se računa kao plaćen prvi modul.

 

 

2018-11-20T12:27:34+00:00